28 Ağustos 2010 Cumartesi

nöbet....

yanlızlık için bire birdir aslında gece nöbeti bir de hastanc az ise oyle nöbetlerden birni yasadım aslında bu gece.. sesiz sakin ve uysall.... istanbuldaki günaşin sehrin arkasına saklanısını ve sehirn arkasından cıka gelmesinin seyre daldım bu nobettee..yanlızlıga emanet yanlızlıkla dos kardes gıbı davrandım oda benle oyle gecındı aslında bugün hep öyle davrandı bana güzelmiydi bilmiyorum ama öyleydi işte öylesineeee....stilopunk

2 yorum:

Musa AKAT dedi ki...

kimsin sen arkadaş. tanısaydık birde seni. en azından ismini ver. nöbet doğru şu an nöbetten yazıyorum ben sana. ama yalnız ve sessiz değil. bol hasta, bol aksiyon, bol ventilatör gürültüsü ve bol yorgunluk dolu bir nöbet daha. uykusuzluğu yeter insana sanırım. millet sıcak yatağında pirelerken ömürden daha fazla alıp giden bir nöbet daha.

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

sen yoğun bakımda nöbet tutuyorsan benim suçum ne.... serviste nobet tututyorsan sessizliği bozan cok fazla bişey olmaz bellı bir saatten sonra bir azrail bozar birde alzeimer hastaları:) ben kimim neyim ne yapacaksın boşver :) kendi başıma burda bişeyler yazıyorum gördüğün gibi :):) yazmayı seviyorum sadece :)