6 Haziran 2012 Çarşamba

game of thrones 2.sezon final..

















 

             Sanırım mart ayında bir arkadaş tavsiyesi ile izleyemeye başladığım ve 34 günde 1.sezonu bitirip nisan ayını iple çekmeye başladığım bir dizi idi . Muhteşem bir kurgu ve hayal gücü ile kurgulanmış 7 krallık ve bir sürü dış etken vardı hayran kalmıştım resmen . imdb notu 9.4 idi sanırım .Ama 1. sezonu bitirdikten sonra yine  bu tarz bi yazı yazmıştım
   2. sezona gelince çok fazla bilgi vermek hoşuma gitmiyor ama yine muhteşem bir kurgu ile devam ediyordu bunu yazanın bir insan olduğu bile bazen bana hayal geliyordu.Bu duyguyu harry potter ve yüzüklerin efendisinde hissetmiştim.


  Bu sezonda da yine aynı favori karakterlerim vardı arya khalesi ve küçük şeytan. Şükür ki hiç biri ölmedi sadece küçük şeytan yaralandı ve bir paçavra gibi bir köşeye atıldı .Ama bence savaşın kazanılmasında en önemli rol onundu muhteşem bir zekası var ve kitap aklın kılıçtan daha keskin olduguna inanıyor....
kahramanımızsın küçük adam







                                   bu sezondaki favori karakterlerim ise

                                             arya starkın adamı jager h' gar 



                                              jon snowun baş belası ygritte




                             starkların çoçuklarının kurtarıcısı olan barbar:) 






Ama diziye şimdi birde ap ayrı bir yaratık ordusu dahil oluyor.Onları da savaşa katılmasını düşünmek ise çok daha feci bir durum Jon snowun durumu ise hala muallak duvarın diğer tarafında neler yapacak kim bilr?
     bakalım gelecek sezonda neler olacak bu kez çok bekleyeceğim ama olsun her şeye rağmen değer bu arada hepsini baştan tekrar seyrederim belki belli mi olur :) 3. sezon final yazasında  görüşürüz artık .


game of thrones hiç bitmesin 
yaşasın kuzeydeki kral....:)

2 yorum:

Bak Bu Harika dedi ki...

merak ettim izlemem lazım. Bende bloğuma beklerim.

Görüşmek Üzere

www.bakbuharika.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Merhaba...
Bloglari dolasirken blogunu kesfettim....
cok hosuma gitti ve izlemeye aldim
sende buyur gel cok sevinirim :-))

sevgiler...