16 Ekim 2012 Salı

Tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer -Laurent Gounelle

       Merhabalar saygıdeğer sayfam ... Yine uzunca bir ara verdik seninle farkındayım ama kitapla arama birçok etken girmedi değil hani ..Birincisi herkesin ve özellikle kitapların başdüşmanı olan televizyon girdi .Aslında çok televizyon izleyen biri değilim ama teknoloji seven biri olunca bir de yeni bir televizyon alınca insan hevesini alana kadar kafasına göre takılıyor .Tabi birde pes 13 çıktı ya birde o var tabi ... Aslında onunla ilgili bir yazıda yazmak gerekebilir..
       Her neyse gel gelelim kitaba
      Tüm bu araya girenlerden ötürü kitabı yaklaşık bir ay gibi uzun bir süre elimde taşıdım aslında 23 günde 100 sayfa 2 günde 300 sayfa okudum denebilir :)
     Kitabın ilk 100 sayfasında benim ve arka sayfada bize bıraktığı izlenim kişisel gelişim tadında romandı ve ilk sayfalar böyle ilerledi ama daha sonra böyle bir anda bir iz sürme operasyonu başladı (beyoğlu rapsodisi gibiydi) Kişisel gelişim gibi başladı ama roman olduğunu ve  onunda bir hikayesi olduğunu söylüyor kitap size..
     Yazarın anlatımı da gayet sade ve sıkmayan türden... gayet sade ve öyle dolambaçlı yollar izleyip okurum beni anlamadığı için sevsin gibi bir yaklaşımı yok ben kaleminide sevdim ..
   Verdiği mesajlar olsun anlattığı hikaye olsun laurent gounelle .Favori yazarlar arasına girebilir benim için ilk okuduğum romanını sevdim açıkçası...


güzel bir dostluktu bizim kisi Tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer -Laurent Gounelle teşekkürler...

2 yorum:

Kitap Cumhuriyetim dedi ki...

Elimde olan ancak okumadığım bir roman.Merak ediyorum açıkcası.Pes tam bir bela zaten ya:)

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

okumanı tavsiye ederim evet pes tam bir bela şuan da ou düşünüyordum kitap mı pes mi diye ama bu kez kitap okuyacağım :) sen de mi oynuyorsun :)