28 Mayıs 2014 Çarşamba

Ben geldim

Klasik cumle ve basliklari kullanmayı pek sevmem ama konu cem adrian ise aklımdan çıkmayan cümleler gelip uzun zamandır yazmadığın bloğunda başlık oluveriyor işte.
Öncelikle yazmam gerektiğine karar vereli uzun zaman olmadı. Hersey aslinda cok da tanımadığım afede ile güzel bir sohbet sonrasi gerçekleşti denedebilir. Öncelikle beni sanal alemde ondan daha çok uzun süredir taniyan, daha samimi oldugum insanlar vardi. Ama hiçbiri afede gibi bulusalim demedi. Sonucta 3 günlük bir ıstanbul gezisiydi. Evet işleri olabilirdi ama bunun pişmanlığı da yoktu. Afede ise hiç tanımadığı benle oturup sohbet etmek için kendi planlarindan feragat etti. Ve iyiki de etmiş ki ben böyle güzel bir insan tanidim.Boyle güzel insanlarla aynı masada oturunca aslinda hayatımızda  ne kadar gereksiz insanlar var anlayabiliyorsunuz. Onlar siz gibi sizin yaşadıklarınızı yaşadığını anlattıkça,bakıyorsunuz ki keşke böyle insanlarla hep aynı masada hep o güzel dünyalarda birlikte olsanız çaylar filtresiz kahveler turtalar gelip gitse masamızda. Yan masada keman sesi olsa oturup o adamın elindeki ne ki diye tartışsak koca Istanbulun bile böyle güzel insan burnumun dibinde yasamısız. Aynı mahallede oturmusuz.Herseye rağmen gecte olsa tanıştık.Güzel şeylere de vesile oldun kardesim bak misal bu post sayende yazılıyor ve uzun zaman sonra bi post okudum.  Bir öykü: )
      Dedim ya ben geldim diye kimse merak etmez ama yine de soyleyeyim.
Bu kez gelişigüzel yazmaya geldim.  İçimi doya doya dökmeye bazen ağlamaya bazen gülmeye bazen küfretmeye bazen şükretmeye geldim...
Kimse yargılamasın beni
Ben daha bi ben olmaya geldim.
Bu kez temelli geldim...
Gitmemek üzere...
Yazarak yasamak için bu kez...


Posted via Blogaway

5 yorum:

afede dedi ki...

Hosgeldin kardesim :) iste anahtar ifade bu: "yazarak yasamak"! Geri donusune vesile olabildimse ne mutlu bana.

Planlar, bozulur-yapilir. Yeter ki iyi insanlar icin olsun. En yakin zamanda ailecek gorusebilmek ve pastalardan doyasiya yiyebilmek dilegiyle ;)

Unknown dedi ki...

Hoş geldin Stylo.... okuyarak yazarak yaşamak... çok güzel ifade...

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

Oldun tabi bak. En son ne zaman yazdim hatırlamıyorum bile.. konyaya en kısa zamanda gelmeni isterim... pastalari bu kez bizden: )

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

Hosbulduk kardesim burda da bulduk birbirimizi. Hepimizin yani sizlerin yaptığı sey değil mi okuyarak yazarak yasamak azda ben yasayayım olmaz mi: )

Gece Yürüyüşü dedi ki...

Hoş geldin o zaman :)
Tez zamanda bende dönerim diye umuyorum :)
O zamana bol bol post birikir inşallah da okurum :)