12 Kasım 2012 Pazartesi

Ateş,Güneş Ve Ada -ERTÜRK AKŞUN

       Bir yeni kitapla daha beraberiz saygı değer sayfam ama bu kez roman değil .Hayata dair, erkeklerin (17-22yaşlarındaki erkeklerin desem daha doğru olur)iç dünyasına dair bir kitaptı ateş güneş ve ada . Gayet anlaşılır ve dolambaçlı yollar seçmemiş. Bir türke nazaran taşradan gelmiş birine nazaran(kendi değimiyle) fazlasıyla açık fazlasıyla cesaretli yazmış Akşun .
     Öncelikle kadınlara bakış açısını sonra hazzın bitişinden yeni bir keşfe kendi iç dünyasına olan yolculuğa kitaplara olan açlığa ve kitapların sana verdiği hazza deyinmiş.Aşkı,dostluğu ,bazen seksi bazen de kavgaları..... Bir erkeğin yaşadığı her şey var mastürbasyon bile ..
      Daha fazla kitap hakkında konuşmak istemem şayet anlatılacak çok şey var İster kadın ister erkek olun erkekleri ama okumanız gereken bir kitap...Kendi erkeklik yolculuğunu güzel anlatmış. Keşke her erkek kitaplarla bitirse yolculuğu içindeki boşluğu oralarda kitaplarla doldurabileceğini onlarda aldığı hazzı kadınlarda alamayacağını ,kitap okudukça okumasını daha çok kırbaçlayacağını doyum noktası olmayacağını anlasa belkide ülkemizde bu kadar geri kafalı anlayışsız kadınlara et gözüyle bakan toplulukta insan sayısı daha az olabilirdi.Ben bile şikayetçiyim okuyan erkek bulamamaktan bir erkek olarak şikayetçiyim.Ki okumadıkları gibi birde entel naber diye dalga geçme sanki kitabı kızlara yaklaşılabilecek bir araçmış gibi görme huyları bile var .Ağlanacak bir haldeyiz.Kitaplar ülkemizde özellikle çoğu erkek için hiç bir anlam ifade etmiyor maalesef ve kitapları erkeklerin hayatına sokmadıkça da kimsenin bence insanlık adı altında yaşayacağı yok . 

  Teşekkürler ERTÜRK AKŞUN-ATEŞ,GÜNEŞ VE ADA :) güzel bir dostluktu bizimkisi hoş sohbetler ettik güzel şeyler kattın ve anlattın bana :)

Birde kitap okuma zamanımda  twitter da paylaştığım fotoları rt yapan ve yazdıklarıma cevap veren Ertürk Akşuna bir okura bir hayalet gibi değilde bir insan olarak davrandığı , beni var olarak gördüğü ve cevapladığı için ayrıca  teşekkür ederim
 :)


                         


    Birde kitaptan   instagram fotoğraflarım var 







Hiç yorum yok: