10 Nisan 2012 Salı

KREM PEYNİR VE ÇİKOLATA


                Dün markete gidip kahvaltılık bişeyler alıyım dedim.. beyaz peynir çeçil peyniri kaymak felan aldım birde krem peynir.Aldığımda aklıma hiş bir şey gelmemişti geçmişe dair ama geçmiş düşünmek istediğinde gelmez ki bi anda  karşına çıkıverir ya tam olarak öyle çıktı karşıma ..
                Bu sabah kahvaltıyı hazırladım yumurtamı haşladım ,çayımı demledim, dolaptan kahvaltılıklarımı çıkarttım ve oğlum kucağımda başladık kahvaltıya. demiştim ya geçmiş ce deyip çıkıverir diye,masanın üstünde yanyana krem peynir ve çikolatayı gördüm ve 2007 de bekar evinde kaldığım bir dönemde bir hafta boyunca hiç bir yiyeceğim kalmdığını ve sadece ekmek alıp ikisini yediğim aklıma geldi. çayım bile yoktu. sadece ekmek alıyor krem peynir ve çükolata ile karnımı doyurmaya çalışıyordum..3 günlüğüne de yeğenim evime gelmişti benim o berbat halimin üstüne oda benim gibi yemiş ve 3 günün sonunda benim halimi ablama anlatmış olacak ki  abim beni arayıp evime gelceğini söylemişti .bekar evi tuttuktan  sonra bir kez dahi aramayan beni merak etmeyen ramazanda iftara bile davet etmeyen abim  , bir kardeşi olduğunu hatırlayarak evime gelecekti. tabi bende evde değil nöbette hastanede olduğumu söyleyecektim kötü durumda olduğumu görmesini ve benle eğlenmesini istemezdim.
            Hastaneye geldi saygıdeğer abim . 3.kat pansuman odasında her zamanki gibi çok konuşmayarak oturduk ama ben hesabımı yapmıştım ben onun iş yerine gittiğimde nasıl davranıyorsa öyle davranacaktım..
15 20 dakikadan sonra'' ben musade isteyim'' dedi ... bende'' abi çay içer misin'' dedim? o giderken değil geldiğinde sorulur dedi ve istediğim cevap buydu senin yanına geldiğimde sen hiç sormadın en azından ben soruyorum dedim ve gitti...
            Hatıralar sadece geçmişten bir kaç fotoğraf karesi ama karşınıza çıktığında o kadar da geçmemiş olduğunu ve bazen taze bir yara bazen de taze bir gülücük olabiliyor.geçmişimle ilgili keşkelerim var ama bugün bu bilgisayarın başında bunları yazıyorsam bugun istanbulda isem ve mutlu bir yuvam tatlı bir oğlum iyi bir eşim var ise geçmiş o kadar da kötü değildir diye düşünüyorum herşeye rağmen yaşamak güzel .Herkesin keşkeleri var ama birde  İYİKİLER VAR ...onlar olmasa şuan ne olurdu halimiz ....

4 yorum:

Travis dedi ki...

ama artik?

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

??? ne ama artık travis

Adsız dedi ki...

dost o dolaptakı krem peynır ve cıkolata bu yazıdan kalmaysa ıyı zehırlenmedık yanı:)))))

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

:) yok değil merak etme :)