10 Mayıs 2012 Perşembe

GÖZLERİNİ SIMSIKI KAPAT&JOHN VERDON ARDINDAN ...

                                                               mahvettin beni gurney be :)
kitapda  muhteşem derecede kurgu var ve ne olduğunu kimin kim olduğu anlayamıyorsunuz .sürekli birileri ölüyor ama kim neden niçin kimse bilmiyor sonra hala böyle devam edecek derken ışıklar yanıyor ve katil karşınıza çıkıyor göz göze geliyorsunuz...
              Son zamanlarda okuduğum gerilim macera tarzı kitapların en iyilerinden biriydi bence ... İnanın neler olduğunu anlamak için vites yükseltiyorsunuz ne olacak diye adeta koşturuyorsunuz. hadi kim bi ipucu diyorsunuz ama olmuyor öyle işte sonra hala delil arıyorlar zannediyorsunuz ...
                  Çok fazla kitap içeriği hakkında yazmak istemem okumayan olabilir ama bence kesinlikle okuması gerekiyor .Gerilim-macera seviyorsanız ve john verdon un 1. kitabını okumuşsanız veya okumamışsanız ikisinide alın ve hemen okuyun derim pişman olursanız her türlü hakarete açığımm ...
       3. kitap için çok fazla bekletmetme bizi john! Dan brown,tess gerritsenn ve adam fawerdan sonra senide dört gözle yazmanı bekleyeceğim
            VE dedektif gurney senle bir buluşmamız daha var bakalım hangi macerada? Güzel vakitler geçirdik teşekkurler  JOHN VERDON-GÖZLERİNİ SIMSIKI KAPAT
       ŞİMDİ  sıradaki kitabım kendi memleketim kopup gelen bir hikaye  ve ilk kitabını okumuş olduğum aşkın gözyaşları serisinin 2. kitabı var .Zaten şemsi seven biri olarak ilk romanı severek okumuştum.Yeni bir dost ile tanışma, kaynaşma ve muhabbet zamanı geldi artık ..  Hoş sohbetler geçer umarım aramızda senle sinan yağmur - aşkın gözyaşları-2 (mevlana)..

OKUMADIĞIM KİTAPLAR VAR ELİMDE ONLARIN DA BİR SIRALAMASINI YAPTIM HIZLANMAM GEREKİYOR SANIRIM BİRAZ :) YENİ DOSTLARIMI BEKLETMEK İSTEMEM :=)

1  AHMET ÜMİT-BEYOĞLU RAPSODİSİ
2  ELİF ŞAFAK -BİT PALAS
3  SUZANNE COLLINS -ATEŞİ YAKALAMAK
4  SİNAN YAĞMUR-AŞKIN GÖZYAŞLARI
5  ZÜLFÜ LİVANELİ -SERENAD
6  WLADIMIR BARTOL- ALAMUT
7  İSKENDER PALA -ŞAH VE SULTAN
8  TESS GERRİTSEN-BIÇAK SIRTI
9  ORHAN PAMUK -KAR
10 TESS GERRİTSEN-ASLA ARKANA BAKMA
11 CHRIS CLEAVE-KÜÇÜK ARI
12 AYŞE KULİN - GİZLİ ANLARIN YOLCUSU


UMARIM ARAYA KAYNAK YAPMAM :) AMA SİZE DE BUNUN İÇİN SÖZ VEREMEM A DOSTLAR :)

8 yorum:

Unknown dedi ki...

John Verdon'un iki kitabını da okudum Gözlerini Sımsıkı Kapat, Aklından Bir Sayı Tut'un yanında biraz sönük geldi bana. İnşallah Verdon'un yeni yazacağı kitaplar aklından bir sayı tut ayarında olur.

Bir de Glenn Meade kitaplarını okumadıysanız tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

gleen meade hiç okumadım ama tavsiyeleri sever ve genellikle okurum kitap ismide verirsen daha iyi olur ayırca bence ikisi de güzeldi evet bu kitapda birden bi u dönüşü oldu o döünşe kadar biraz sıkılmış olma ihtimalin olabilir.diğer kitabı çekici bulma nedenin aklından tuttuğu sayı üzerine kurgu yapılması ve o heyecanla kitaba başlamış olman bence :) herşeye rağmen okumaya değer :)ikiside :)

Kitap Cumhuriyetim dedi ki...

Bu kitabı okuyacağım bende ama zamanı gelmedi daha:)Tanıtım için teşekkürler.Aklından bir sayı tut gayet güzeldi.

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

:)kıymetli yorumlarınız benim için daha kıymetli :) kitaplar paylaşarak büyüyor benim gözümde :)

Kitap Eylemi dedi ki...

okumanı bekleyen kitaplar harika , sıralama yapacaktım ama hangisinden başlarsan başla memnun kalacaksın, serenad ayrı bir güzel, gerritsen ayrı, küçük arı süper ötesi, gizli anların yolcusu ayrı dünya, hadi bakalım yorumları bekliyorum:)

Unknown dedi ki...

Gözlerini Sımsıkı Kapat biraz zorlama gibi geldi bana, aklından bir sayı tut'da etkiyi tattırmak istemiş fakat bence olmamış.

Glen Meade kitaplarına gelince; Kar Kurdu ve Brandenburg tavsiyelerimdir.

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

senin yorumun senin doğrun e diyelim umarım 3.. sü daha güzel olur :) kar kurdu nu alıp fırsat bulduğumda okuyacağım .. sonra da seni arayıp beni nasıl biriyle tanıştırdın diye ya çok teşekkur edecek yada :):):):)

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

tam sıralama bu ama araya giren kitaplarımda olabilir suan için boyle gitmeyi düşünüyorum her kitap yeni bir dünya evet okuyup göreceğim sen çoğunu okumuşşsun sanırım:) benim çok hızlı okuma fırsatım olmuyor ama bunları temmuz sonuna kadar bitirsem mutlu olurum sanırım ):