25 Mayıs 2012 Cuma

OĞLUMLA BU GÜNÜM

merhabalar saygı değer sayfam bugün bir nöbet çıkışı daha oğluşumla birlikteydik. Yine erken uyandı hayta ama olsun..10 aylık oldu bu arada gün geçtikçe büyüyor hep akıl olarak hemde fiziksel ve bu büyümenin benim gözlerimin önünde olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor
       3 aydır gündüzleri birlikte takılıyoruz ve birbirmizi çok fazla üzmedik benim nöbet çıkışlarımda bile anlayış gösterip bi kenarda oyun oynuyorsun öyle çok seviyorum ki seni ap ayrısın sen bir sen varsın birde diğerleri... Ama senden çok şey öğrendim mesela insanlara ne derlerse desinler gülüp geçmeyi öğrettin bana Ki sen herşeye gülüyorsun Allahıma çok şükür ki her ne olursa olsun sallayıp geçmeyi herşeyden herkesten daha iyi yapıyorsun istediklerini açıkça söylüyorsun hani diyorlar ya bebek bakmak zor diye aslında yetişkin ve dünyanın pisliğine bulanmış insanlarla uğraşmak daha zırmuş onu anladım sanırım birlikte büyüyeceğiz oğlum ben sana sen bana bişeyler öğreterek büyüyeceğiz ama en önemlisi ikimizde hep böyle birbirimiz sevgi dolu gözlerle bakarak büyüyeceğiz belki ben yaşlanacağım belki sen büyüyecek genç olacaksın ama değişmeyen tek şey bu olacak hep seveceğiz birbirimizi..
  Bu gün birde bloglara  şöyle bir göz atarken diloşun kahvesinde bir yazı gördüm ve paylaştığı siteye baktım ve bakmamla eğlenmeye başlamamız bir oldu  tabi :)  İşte diloşun yazısı tam olarak buydu ve o güzel siteyi buldum sizlerde eğlenmek istiyorsanız bu kameranın karşısına geçin derim ben :)eğlenceli ve üyelik felan da istemiyor .  teşekkürü bir borç bilirim diloş :)

 bu fotoğrafların hepsi orda çekildi :) daha komikleride var ama bu kadarı yeter :)

http://neave.com/webcam/ işte site bu















2 yorum:

Dilara dedi ki...

Çocukla olunca tabi pek çılgın olamamış yakın bizim kızlarla çektiklerimizi yayınlasam sanırım beni takip etmeyi anında keserler ruh sağlığımdan şüphe ettim :) eğlenmenize sevindimm!! :)

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

arkadaş ortamında evet fazla çılgın olabilir ... bencede yayınlama benım yayınlamadıklarımda var pek iyi değiller :) sayende eğlendik başarılarının devamını diliyorum :)