29 Mayıs 2012 Salı

Ahmet Ümit-Beyoğlu Rapsodisi ardından ..

    Veee bir dostluk daha bitti..  (Ahmet ümit-beyoğlu rapsodisi ) .İstanbul aşığı bir yazarın kitabını okumak beyoğlunun tarihini öğrenmek çok güzeldi.Ama bu kitaba ben kesinlikle polisiye-gerilim  diyemem.Çünkü kitap arkadasındaki yazıyla bu kitabın çok da alakası yok. O kadar beğendiğimi söylemeyeceğim. Ama yinede güzeldi en azından beyoğlu tarihi açısından güzeldi .
             Ahmet ümitin okuduğum 2. kitabı. 3. kitabınıda okuyacağım sultanı öldürmek o da böyle  olursa ahmet ümit seni bir daha okuyamayacağım kusura bakma. Sorun sende değil bende yüksek tutuyorum çitayı gerilim macera için yukarı çekiyoruz ama daha aşağıda bir olay bulup üzüyorum kendimi . Önyargılarla okuyoruz güzel olacak diyoruz ama o kadar da çetrefilli bir olay olmuyor...

    neyse seninle tanışmak güzeldi beyoğlu rapsodisi ...

   Sıradaki dostum çok severek okuduğum konu olarak olmasada kalem olarak çok sevdiğim kalemini muhteşem bir kıvraklıkla kullanan Elif ŞAFAK ve kitabı BiT Palas.Bir çok kitabını okudum senin sanırım bi medcezir kaldı onuda okudukmu  tamamdır yeni yazacaklarını okuyabılırız..Bir erkek olarak bazen zorlanıyorum senın yazdıklarını okumakta ama yinede o kadar da zor değil.
Hadi bakalım  
Açılsın perde çıksın oyuncular sahneye hadi bakalımm iyi dostluklar bize...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

aaa beğenmemene üzüldüm açıkcası. Ahmet ÜMİT çok severim sevdiğim bir yazar. Beyoğlu Rapsodisini okuyorum bende, daha önceden de Bab-ı Esrar okudum, en yenilerinden ise sultanı öldürmek. Umarım diğer kitaplarını seversin..
Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Beyoğlu Rapsodisi'ni beğenmiş Sultanı Öldürmek'i daha kötü bulmuştum. İnşallah sizin için tersi olur da Ahmet Ümit'le son kitabında keyifli bir dostluk olur.

felsedeb( stylopunk) dedi ki...

daha önce istanbul hatırasını okumuş ve çok beğenmiştim bu kitapta güzel evet ama o kadar çok farklı noktalardan bahsedip onları bi sonuça bağlamadan başka bir yere gidiyor belkide hayal kırıklığı yaşadım bilmiyorum ama ... umarım öyle olurda kara listeme girmezz ahmet ümit :)