12 Mart 2012 Pazartesi

game of thrones ...





aslında tamamen arkadaş tavsiyesi ile başladığım ve yaklasık 3 4 günde 1.sezonunu(10.bölüm) bitirdiğim bir dizi oldu.lakin o hızla izlediğim dizi bana muhteşem bir tat verdi ...spartacüsten sonra zevkle izlediğim 2. dizi diyebilirim .Ama kurgu bakımından spartacusten bir kaç gömlek ustun her karakteri ayrı bir guzel ...ve bence yüzüklerin efendisi kalitesinde bir dizi.. bir çok olay var ve hepsi farklı önlerden birbirine bağlanmış durumda kitabını daha çok merak ettim aslında oda en az dizi kadar güzeldir diye tahmin etmekteyim.
         





ben Tyrion lannister,arya trark ve ustası birde ejderha kız dany targeryan benim sevdiğim karakterler oldu ...ama arya favorim hem çok tatlı hemde bir kıza göre fazla cesur.. birde ned stark vardı kralın sağ kolu muhteşem bir adam yüzüklerin efendisindede öyleydi ama maalesef 2. sezonda onu göremeyeceğiz onurlu bir stark olarak öldü çünkü..
        son targeryanda kocasını yaşayan bi ölü olmasın istemedi ve onu öldürdü ve son bölümde yumurtaları ile birlikte kocası büyücü kadın ve kendını ateşe attı sonra 3 ejder ve dany kaldı... bu kız hangı tarafta saf tutar bilmiyorum ama strakların safını tutarsa çok harika olacak .abisini bile gözü kırpmadan öldürten oydu ...



       2.sezon nasıl olacak merak edıyorum dogrusu çogu bas karakter öldü ama yine de heyecanla bekliyorum son bölümlerde birde bizim lisede bir çok videosunu izledğimiz sibel kekilli çıkınca 2.sezonda küçük şeytanın karısı rolünü oynayacağını görünce daha bir değişik hal aldı herşeye rağmen kesinlikle yayında kalkana kadar izleyeceğim bir dizi olacak 1. nisanı merakla beklıyor olacağım...LANNİSTERLAR MI STARKLAR MI GÖRECEĞİZZ .:)yoksa ejderha kızmı :)

1 yorum:

mk dedi ki...

bence biraz abartıyorsunuz şuana kadar izlediğim sıradan diziler gibi kurgusu var hangısı dıye soracaksanız eger Legend of the Seeker gibi dizide bazı sacma olaylar bence yıpratıyor kurguyu kişiye göre değişebilir ama bu dizininde sonu diğer kısa süren diziler gibi olacaktır konusu dağılıyor çünkü